Γενικοί όροι Επιστροφής

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων και γενικότερα όλα τα προϊόντα (εκτός των ηλεκτρικών ειδών) που εμπορεύεται το Original Parts είναι δυνατόν να επιστραφούν εάν πληρούνται οι παρακάτω όροι:

1. Εάν δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

2. Εάν τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί (δεν έχουν τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο) και επιστραφούν σε άριστη κατάσταση στην οποία μπορούν να πουληθούν εκ νέου.

3. Εάν η συσκευασία των προϊόντων είναι σε άριστη (εργοστασιακή) κατάσταση.

Δεν υποχρεούμαστε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί ή εισαχθεί ειδικά για εσάς.

Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. Παρακαλούμε βοηθήστε μας για νας σας εξυπηρετήσουμε.

Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνουμε καμμία ευθύνη για αποστολές και δέματα που έχουν σταλεί από εσάς και δεν έχουν παραληφθεί από εμάς. Παρακαλούμε όπως κρατάτε πάντα αποδεικτικό αποστολής του ταχυδρομείου ή της εταιρίας courier ή της μεταφορικής εταιρίας την οποία χρησιμοποιήσατε για την αποστολή των επιστρεφομένων ειδών.

Το Original Parts δεν αναλαμβάνει καμμία ευθύνη για τα έξοδα που μπορεί να προκλήθηκαν από την προσπάθεια εγκατάστασης ή απεγκατάστασης εξαρτημάτων που πουλήθηκαν λανθασμένα (λάθος κωδικός). Παρακαλούμε να βεβαιώνεστε ότι τα εξαρτήματα που αγοράσατε είναι σωστά για το αυτοκίνητο σας πριν προχωρήσετε στην τοποθέτηση τους. 


Διαδικασία επιστροφής

Αν βρίσκεστε κοντά στα καταστήματα του Original Parts 

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος θα εξυπηρετηθείτε αναλόγως. 

Αν παραλαμβάνετε μέσω courier ή μεταφορικής εταιρίας

Σε αυτήν την περίπτωση:

Συσκευάζετε το προϊόν κατ'αλληλα σε μεγαλύτερο κουτί για να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.


 Εγγύηση

Γνήσια ανταλλακτικά Nissan, Renault και Suzuki

 Τα γνήσια ανταλλακτικά της Νιssan καλύπτονται από την Εγγύηση Αξεσουάρ Nissan για:

1 χρόνο / χωρίς περιορισμό στα διανυθέντα χιλιόμετρα, (από την ημερομηνία του τιμολογίου πώλησης) αν η τοποθέτηση γίνει από τον πελάτη ή από τρίτο (μόνο ανταλλακτικά).

 

Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά γνήσια Ανταλλακτικά Renault και μεθόδους επισκευής του κατασκευαστή:

Ανταλλακτικά κατασκευασμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας. Κάθε γνήσιο ανταλλακτικό Renault που χρησιμοποιείται για την επισκευή ή τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και συνοδεύεται τουλάχιστον από 1 χρόνο Εγγύηση.


Τα γνήσια ανταλλακτικά Suzuki διατηρούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά λειτουργίας του αυτοκινήτου σας:

Κορυφαία ποιότητα, άψογη εφαρμογή και γρήγορη παράδοση των ανταλλακτικών κορυφαίας ποιότητας της Suzuki. Τα γνήσια ανταλλακτικά Suzuki συνοδεύονται τουλάχιστον με 1 χρόνο εγγύηση, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αξία του αυτοκινήτου σας.