1)  Αποστολή με Courier στον χώρο σας

Δωρεάν Μεταφορά και Παράδοση για ποσά άνω των 100€. Εξαιρούνται Λιπαντικά και Μπαταρίες. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος των μεταφορικών για ποσά κάτω των 100€ για δέματα βάρους μέχρι 5 κιλών είναι 5€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) και για δέματα βάρους από 5 κιλά έως 10 κιλά είναι 8€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ).Για κάθε επιπλέον κιλό ,η χρέωση είναι 1€ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). Για δέματα βάρους άνω των 10 κιλών ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας. Το κόστος αντικαταβολής συμπεριλαμβάνεται στις ανωτέρω χρεώσεις.
 
2)  Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους άνω των 10 κιλών,είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με μεταφορική εταιρία. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και να την αποστείλουμε με τη μεταφορική εταιρία της επιλογής σας. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς,ή μέσω τραπεζικής κάρτας.

3)  Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από τα φυσικά μας κατάστημα που βρίσκονται στο  Αγρίνιο, Χαριλάου Τρικούπη 163, και στα Ιωάννινα, 10ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών επιλέγοντας τον αντίστοιχο τρόπο Αποστολής.Στην περίπτωση αυτή,τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για δύο (2) εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας σας εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών,η παραγγελία ακυρώνεται και τα αντίστοιχα προϊόντα αποδεσμεύονται.